Знаем, че градът ни може да бъде различен - с удобни

...
Знаем, че градът ни може да бъде различен - с удобни
Коментари Харесай

Екипът, който разбира от София

" Знаем, че градът ни може да бъде различен - с комфортни улици и подредени тротоари, със зелени пространства за отмора и целогодишно чист въздух, с задоволително детски градини и налични благоприятни условия за пускане и насърчаване на бизнес. "

Звучи като начало на предизборна акция. Не за парламент, а за локални избори. И по всичко проличава, че най-вероятно е такава.

В навечерието на парламентарните избори нова гражданска организация - " Екипът на София ", разгласи с провокативно видео, че стартира работа по създаването на съответни решения за проблемите в ръководството на столицата.

Към момента " Екипът на София " събира над 60 специалисти със важен опит в градското обмисляне и разнообразни градски начинания, отпред с Любо Георгиев. Той е прочут в последните години като началник на екипа на " Визия за София " и шеф на общинското дружество Софияплан.

Гражданската организация е обединена от една основна задача - потребността от ценностна смяна в ръководството на София. Експертите имат разнороден опит в планове и начинания, ориентирани към подобряването на качеството на живот в града. 

Те дават обещание да предлагат смели и съответни решения на градските проблеми, основани на познание, разговор и включване на жителите, като за всяко решение ще бъде разработван и предлаган съответен проект за деяние и реализация.

" Обедняваме се, тъй като желаеме да реализираме необятен консенсус, задоволително по-рано преди локалните избори. Искаме всички - жителите, претендентите за кмет и партиите да се съгласим по какъв начин и с какви съответни дейности ще създадем София град, в който си заслужава да живеем. Ние започваме да предлагаме решения ", пишат в своя Instagram от " Екипът на София ". 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР